Italië

Schitterende   STUDIO aan de oevers van het MEER VAN LUGANO, PORTO  LETIZIA in PORLEZZA

Deze studio beschikt over een ruime woonkamer met TV met alle nederlandse zenders, een videorecorder en  (ook heel belangrijk) fantastische bedden waarin U uitgeslapen wakker wordt. (Een extra (kinder) bed is te regelen via de receptie)

Een volledig ingerichte open keuken met eetbar, alsmede een aparte afgesloten ruimte met wastafel en daarnaast een schitterende eveneens afgesloten ruime badkamer met bad/douche, toilet en bidet.

Deze studio bevindt zich in een in italiaanse stijl gebouwd  vakantiecomplex PORTO LETIZIA met mooi aangelegde tuinen met zwembad, maar ook met een bijbehorend groot zandstrand met bar en ligbedden, vanwaar U direct in het meer kunt zwemmen. Voor de kinderen worden regelmatig evenementen georganiseerd.

Er is ook een groot lux terras aan het water met enorme zwarte parasols,  echter de consumptieprijzen zijn absoluut redelijk, alsmede de prijzen van het aangrenzende italiaanse restaurant.

Via de touroperators is deze studio te huur, echter deze studio is in privébezit, waardoor het ook mogelijk is deze direct bij ons te boeken.

SeizoenPeriodeTarief
Laag seizoen:1 Januari tot 27 April en 22 September tot 31 December€ 385,- per week
Mid seizoen:28 April tot 29 Juni en 25 Augustus tot 21 September€ 490,- per week
Hoog seizoen:30 Juni tot 13 Juli en 18 Augustus tot 24 Augustuss€ 595,- per week
Piek seizoen:14 Juli tot 17 Augustus€ 665,- per week